دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دانشگاه کلمبیا برخی دانشجویان حامی فلسطین را اخراج می‌کند

در پی افزایش درگیری میان مدیران دانشگاه کلمبیای آمریکا و دانشجویان حامی فلسطین، مقامات این دانشگاه تصمیم گرفته اند برخی از دانشجویان را اخراج کنند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۲۳۸۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ درگیری‌ها بین معترضان طرفدار فلسطین و مدیران دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا رو به افزایش است. پس از تسخیر یک ساختمان در اوایل روز سه شنبه توسط دانشجویان، مدیریت دانشگاه دسترسی به محوطه دانشگاه را محدود کرد. سپس مقامات دانشگاهی اعلام کردند که دانشجویان شرکت کننده در لین اقدام با اخراج مواجه خواهند شد.

بن چانگ، سخنگوی دانشگاه کلمبیا در بیانیه‌ای گفت: «دانشجویان حاضر در ساختمان با اخراج مواجه می‌شوند».

چانگ افزود که دانشگاه به معترضان این فرصت را داده است که به طور مسالمت آمیز محل را ترک کنند و ترم را به پایان برسانند، اما کسانی که با شرایط موافقت نکردند، از روز دوشنبه به حالت تعلیق درآمدند و دسترسی آن‌ها به تمام فضا‌های دانشگاهی و تفریحی محدود شده و فقط اجازه ورود به محل سکونت خود را داشتند.

او ادعا کرد: «معترضان با خرابکاری اموال، شکستن در‌ها و پنجره‌ها، و مسدود کردن ورودی‌ها وضعیتی غیرقابل دفاع را ایجاد کرده و ما اقداماتی را که دیروز بیان کردیم دنبال خواهیم کرد.»

گروه اعتراضی دانشجویی کلمبیا می‌گوید یک «گروه خودمختار» سالن همیلتون را «بازپس‌گرفته است» و تا زمانی که خواسته‌ها برآورده نشود، در آن حضور خواهد داشت.

یکی از گروه‌های اعتراضی اصلی دانشجویی دانشگاه کلمبیا اعلام کرد که یک «گروه خودمختار» سالن همیلتون دانشگاه را «بازپس‌گرفته‌اند» و قصد دارند تا زمانی که کلمبیا به خواسته‌های آن‌ها مبنی بر «توقف سرمایه‌گذاری، شفافیت مالی و عفو» پاسخ ندهد، در ساختمان باقی بماند.

این بیانیه می‌افزاید: «بازپس گیری دانشگاه خودمان تنها و آخرین پاسخ به نهادی است که نه از «قوانین» و نه دستورات اخلاقی خود تبعیت می‌کند، به همین دلیل است که تحصن همبستگی غزه را آغاز کردیم.»

محمود خلیل، مذاکره‌کننده اصلی این گروه به شبکه خبری سی ان ان گفت که صبح سه‌شنبه قبل از ساعت ۴ صبح به وقت شرقی محوطه دانشگاه کلمبیا را ترک کرد و بلافاصله پس از آن اخطار تعلیق دریافت کرد.

او افزود که گروهی که همیلتون هال را اشغال می‌کند وابسته به گروه موسوم به قطع رابطه کلمبیا با آپارتاید (CUAD) نیست، اما برخی از اعضای آن را شامل می‌شود.

خلیل گفت که ده‌ها تن از اعضای این گروه د در محوطه دانشگاه همچنان حضور دارند و افزود که او نمی‌داند چند عضو آن در سالن همیلتون هستند.

او گفت: «چگونگی اتفاقات به دانشگاه بستگی دارد. این مسئولیت دانشگاه است که به میز مذاکره بازگردد.» / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر